Mix-sport-competitie

Dag 2 van een 4-delig 'mix-sport-competitie' waar alle (seniorleden van s.v. ASC'75) aan kunnen deelnemen. Tijdens deze competitie kunnen op 4 zaterdag in alle disciplines punten worden gehaald, waarvan een klassement wordt gemaakt.

Bijvoorbeeld de ene zaterdag speel je mee met darts en bij een winstpartij krijg je 2 punten. Als je de volgende zaterdag wilt tennisen krijg je bij een winstpartij eveneens 2 punten enz. Aan het einde van de 4 zaterdagen (op 3 juli) mag je het slechtste resultaat (of als je een keer hebt gemist) schrappen en komt er een eindwinaar uit de bus!

Opgeven voor deelname aan de 'mix-sport-competitie' door leden kan per week (en dus ook voor verschillende activiteiten) graag donderdag voor de competitiedag vóór 19.30 uur via:

Whatsapp naar 06-41680124 of email naar prg1976@hotmail.com

Datum: 
zaterdag 19 juni 2021 - 14.00