Spulwike 2017 brengt een gevarieerd programma

Voor het tiende jaar oprij verschijnt deze week de ‘hûs-oan-hûs edysje’ van de Grutte Gelf met daarin opgenomen het programmaboekje van de Spulwike 2017. Het bestuur van de Spulwike Surhuzum heeft dit jaar weer een programma vol activiteiten samengesteld voor jong en oud.

Van woensdag 30 augustus t/m zaterdag 2 september is het vertrouwde maar onlangs hernoemde Mienskipsfjild het centrum van de festiviteiten. Zo zullen de hulpdiensten op het veld laten zien wat ze zoal doen, tijdens de Mini 112 dag. Op basis van beschikbaarheid zullen politie, ambulance en brandweer hun medewerking verlenen. Verder staat er een Amsterdamse Bingo avond en een Cool Kids Party op het programma. En tijdens een spannend spellencircuit wordt de vraag Wie is de mol van Surhuizum? beantwoord. De vrijdag wordt feestelijk afgesloten met de band Stageline. Op de laatste dag van de Spulwike is er weer een Simmerfair met een tal van kraampjes. Na afloop van de fair is de Surhúster saterje er voor iedereen die nog even wil genieten van de laatste uurtjes van de Spulwike 2017 met akoestische optredens van Djoekboks en het duo Van Geeft’m.

Nieuwsgierig geworden? In het programmaboekje worden alle activiteiten keurig op een rijtje gezet. Aanmelden voor de verschillende activiteiten kan dit jaar online via de speciale website www.spulwike-surhuzum.nl. Net als voorgaande jaren is deelname aan de diverse programmaonderdelen (uitgezonderd de auto-oriënteringsrit) gratis.

Het gehele programma van de Spulwike 2017 en het laatste nieuws van en over de Spulwike Surhuzum is te vinden op www.surhuizum-online.nl/spulwikesurhuzum.