Afwisselend programma tijdens Spulwike 2019

Net als voorgaande jaren is deze week de ‘hûs-oan-hûs edysje’ van de Grutte Gelf verschenen met daarin opgenomen het programmaboekje van de Spulwike 2019. Het bestuur van de Spulwike Surhuzum heeft dit jaar weer z’n best gedaan om een leuk programma te maken met volop leuke activiteiten voor jong en oud.

Van woensdag 21 augustus t/m zaterdag 24 augustus is het Mienskipsfjild het centrum van de festiviteiten. Het programma staat weer vol activiteiten zoals een te gekke Kidz Show en gaan we met z’n allen een gezellig potje tafelvoetballen. Daarnaast is het dit jaar mogelijk om je kennis te testen over onze prachtige provincie Fryslân tijdens de enige echte Ik hou van Fryslân Quiz! En op vrijdagavond, de feestavond van de Spulwike, staan niemand minder dan partyband Melrose en Feest DJ Sipke in de feesttent. Ook zullen dit jaar wederom de echte klassiekers als de oriënteringsrit, de fietstocht en de Wampex  zeker niet ontbreken.

Op de laatste dag van de Spulwike is er weer een Simmerfair met een tal van kraampjes. Na afloop van de fair is de Surhúster saterje er voor iedereen die nog even wil genieten van de laatste uurtjes van de Spulwike 2019 met optredens van verschillende lokale artiesten. Daarnaast is er de elke middag en avond in De Delfeart een tentoonstelling over de geschiedenis van Surhuizum.

Nieuwsgierig geworden? In het programmaboekje worden alle activiteiten keurig op een rijtje gezet. Aanmelden voor de verschillende activiteiten kan ook dit jaar online via www.spulwike-surhuzum.nl. Net als voorgaande jaren is deelname aan de diverse programmaonderdelen (uitgezonderd de auto-oriënteringsrit en het darttoernooi) gratis.

Het gehele programma van de Spulwike 2019 en het laatste nieuws van en over de Spulwike Surhuzum is te vinden op www.surhuzum.nl/spulwike.