Foutmelding

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /var/www/vhosts/gruttegelf.nl/httpdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $path declared before required parameter $langcode is implicitly treated as a required parameter in include_once() (regel 1439 van /var/www/vhosts/gruttegelf.nl/httpdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $item declared before required parameter $complete_form is implicitly treated as a required parameter in include_once() (regel 1439 van /var/www/vhosts/gruttegelf.nl/httpdocs/includes/bootstrap.inc).

Kerstavonddienst

Online viering in de kerk & aansluitend het ‘Ere zij God’ buiten de kerk. De kerstavonddienst zal online plaatsvinden, het is helaas niet mogelijk om met z’n allen samen te komen in de kerk.
De dienst begint om 21.30 uur en is live te volgen via het bekende YouTube kanaal

https://www.youtube.com/channel/UCZAWniIocS-VO8j3ZbHojKQ of via kerkdienstgemist.nl.

Aansluitend zullen om 22.30 uur op de Doarpsstrjitte een aantal bekende kerstliederen te horen zijn, gespeeld door enkele blazers die voor de Doarpstsjerke staan. En we hopen dat dit geluid zover mogelijk zal klinken: Ere zij God!
Met z’n allen naar de Doarpstsjerke komen om mee te zingen is dit jaar helaas niet mogelijk… wel is het de bedoeling dat iedereen ook dit onderdeel van de kerstnachtviering online kan zien via Youtube | PKN Surhuizum

Datum: 
vrijdag 24 december 2021 - 21.30
Locatie: